De huisarts

Over de praktijk
Na mijn afstuderen als huisarts aan de universiteit Maastricht, ben ik in 2001 mijn eigen huisartspraktijk gestart aan de Koningin Julianaweg in Best. Ik ben begonnen met 400 patiënten, voornamelijk uit de wijk Wilhelminadorp. In de jaren daarna is de praktijk in snel tempo gegroeid met patiënten uit heel de gemeente Best. En ook nu is er nog voldoende ruimte voor nieuwe patiënten. In 2006 zijn we verhuisd naar de huidige locatie aan De Schakel 1.

Jean-Paul Kleijne
JP dot“In 1970 ben ik geboren in Halsteren, maar ik heb bijna mijn hele jeugd doorgebracht in Sint-Oedenrode. Samen met mijn vriendin en darnaast mijn zoon en dochter in de puberleeftijd, woon ik in Best. Met veel plezier werk ik nu in mijn bloeiende praktijk met mijn eigen patiënten.
Ik geniet dagelijks van de persoonlijke contacten waarbij ik het een bijzonder voorrecht vind, dat ik mensen vooruit mag helpen in hun leven. Of dat nu met een advies is, een medicijn, een ingreepje of gewoon een luisterend oor. Ik vind het belangrijk dat mijn team en ik zich kunnen verplaatsen in de mensen die we helpen en dat er begrip en aandacht voor hen is. Dat doen we vanuit een professionele en klantvriendelijke benadering, met een optimale bereikbaarheid en beschikbaarheid.”

Wij staan klaar voor jou!

De huisarts
De praktijkassistentes
De praktijkondersteuners